Καλωσήρθατε στην νέα μου ιστοσελίδα! Καλή περιήγηση!
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Θεατρολόγος MA Ε.Κ.Π.Α.
Ειδική Παιδαγωγός MA U.E.L.
Β Βρεφοκόμος
Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΑ ΕΡΓΑ

Στις αρχές της σεζόν σας είχα ανακοινώσει το ξεκίνημα ενός όμορφου ταξιδιού που αποτελεί συνάμα μεγάλο μου όνειρο.. Στη διαδρομή οι φουρτούνες μας ταρακούνησαν μεν, αλλά δεν μας αποσυντόνισαν από τη ρότα μας.

Με τη συμμετοχή της εξαίρετης συνεργάτιδας Κλεοπάτρας Δροσοπούλου η οποία εικονογράφησε μοναδικά την ψυχή του κειμένου καθώς και με την αγόγγυστη υποστήριξη του Γιάννη Οικονόμου ο οποίος επιμελήθηκε την έκδοση, το “σκαρί” μας αποδείχτηκε αρκετά ανθεκτικό για απαιτητικά ταξίδια!

Το εκπαιδευτικό παραμύθι-εγχειρίδιο “Οι σκέψεις μου…” που έγραψα με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά και την ανάγκη για ευαισθητοποίηση περισσότερου κόσμου, αγκαλιάστηκε άνευ όρων από τις Εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ και τον κ. Κώστα Σκηνιώτη καθώς και από την υπεύθυνη δημιουργικού & γραφίστρια κα. Αραμπέλλα Λαζαρίδου.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς τόσο για την πίστη στο έργο μου όσο και για την τιμιότητα και το ήθος σας στη συνεργασία μας.

Ευχαριστώ επίσης την εκπαιδευτικό και Αν. Καθηγήτρια Π.Τ.Δ.Ε., Ε.Κ.Π.Α. κα Μαρία Δημάκη-Ζώρα για την τιμή να προλογίσει το έργο μου.

Σε αυτήν την πρώτη συγγραφική μου απόπειρα ελπίζω να αγκαλιάσετε εμένα και τον Παύλο εξίσου. Θα σημαίνει πολλά και για τους δυο μας..

Παρουσίαση στο “Τρένο στο Ρουφ”:

  Ένα ξεχωριστό απόγευμα πέρασαν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στον εξωτερικό χώρο του “Τρένο στο Ρουφ”, για να παρακολουθήσουν την πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου “Οι σκέψεις μου…”,του εκπαιδευτικού εγχειριδίου που δημιούργησε η θεατρολόγος και συγγραφέας κα Κορίνα Γκούμα. Το παραμύθι που αποτύπωσε σε μορφή εικονοβιβλίου η εικονογράφος κα. Κλεοπάτρα Δροσοπούλου και […]

“Οι σκέψεις μου…” στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής» στο ένθετο VITA!

“Οι σκέψεις μου…” στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής» στο ένθετο VITA! Δημοσιεύτηκε: 11/6/2023  

Πρόσκληση για παρουσίαση του βιβλίου μας!

Με μεγάλη χαρά σας καλούμε στην παρουσίαση του εκπαιδευτικού εγχειριδίου “Οι σκέψεις μου…” που δημιούργησε η Κορίνα Γκούμα σε συνεργασία με την εικονογράφο Cleopatra Drosopoulou και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καμπύλη! Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στον υπέροχο εξωτερικό χώρο Το Τρένο στο Ρουφ! Σας περιμένουμε! *επιμέλεια έκδοσης & εκτέλεση παραγωγής: Yannis Oikonomou / […]